Iedereen die aandacht krijgt... groeit

Wat zijn de kosten

Informatie/kennismaking gratis - 30 min.
Telefonisch consult gratis en max 20 min.
Mail consulten /contact (ook school gerelateerd) gratis.
Intake gesprek: euro 90 - 45 min.
Therapie-sessie:
(excl. afspraaktijd en/of kort voor of nabespreken. Hiervoor wordt 15 minuten gereserveerd)
euro 90 - 45 min.
Ouder(evaluatie)gesprekken:

euro 90 - 45 min.


Betaling na sessie via pintransactie

Afspraken en intakes die binnen 24 uur worden geannuleerd zullen in rekening worden gebracht behalve als er sprake is van overmacht/ziekte.

Ik ben lid van de beroepenvereniging NFG. Tevens ben ik lid van het RBCZ en in het bezit van AGB codes die nodig zijn voor de vergoeding. Lidmaatschapsnummer en AGB-codes treft u op de contactpagina van deze site en zullen tevens op de factuur vermeld worden. Vervolgens kunt u, afhankelijk van uw dekking, declareren bij onderstaande zorgverzekeraars.

      

Niet tevereden over je hulpverlener?

 

LET OP!

Mijn sessies zullen ook in 2022 voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking kunnen komen. De zorgverzekeraars hieronder aangegeven bieden vergoedingen vanuit het aanvullende zorgpakket.

LET OP: ZILVEREN KRUIS EN HAAR LABELS VERGOEDEN VANAF 2022 GÉÉN KIND EN JEGDTHERAPIE MEER VOOR JEUGD TOT 18  JAAR.

Het gaat dan om het kopje alternatieve geneeswijzen, natuur geneeswijzen of complementaire psycho-sociale zorg. Geen coaching of reguliere psychologische zorg. Ik raad u daarnaast aan om zelf contact op te nemen met de betreffende zorgverzekeraar of om de polisvoorwaarden te checken zodat u kunt bekijken of er nog wijzigingen zijn voor 2022. Helaas levert contact met call centra van zorgverzekeraars soms niet het gewenste resultaat op. Dit heeft te maken met het feit dat er veel veranderingen gaande zijn en dat iedere zorgverzekeraar onze vakgroep weer onder een ander kopje heeft staan. Mocht een hieronder aangegeven zorgverlener mij onverhoopt niet kunnen vinden neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

 

Klik hier om de lijst met vergoeders te downloaden (pdf)

Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend!

 

Terug naar boven