Iedereen die aandacht krijgt... groeit

Contact

Mijn praktijk is helaas permanent gesloten ivm gezondheidsredenen. Voor collegapraktijken zie pagina handige links kopje "verwijsrelaties".

Voor vragen kunnen je ouders gebruik maken van het contact-formulier. Ook kunnen ze mij gerust bellen op maandag en woensdag tussen 9.00 en 17.00. Soms ben ik niet in de gelegenheid om op te nemen. Spreek dan een boodschap in of stuur een mail naar onderstaand e-mailadres. Op dinsdag, donderdag, vrijdag en tijdens de schoolvakanties is de praktijk gesloten en daardoor niet telefonisch bereikbaar. Uiteraard kan ook dan een mail gestuurd worden. Ik neem dan op een van bovenstaande werkdagen contact op.

Met het invullen van onderstaand contact formulier geef je toestemming voor gebruik van je persoonsgegevens. De gegevens zullen uitsluitend ingezet worden om je te benaderen voor overleg/beluisteren van hulpvraag en/of het maken van een afspraak. Na contact en het retour ontvangen van de intakelijst, zal het contactformulier worden verwijderd. Mocht er geen therapeutisch contact voortkomen na telefonisch contact, dan zal ik de gegevens uiteraard per direct verwijderen.

BLOOM is er voor jou! Juist ook in deze Coronatijd. Bel gerust voor verdere informatie. Klik hier voor Coronaprotocol.

        

 

BLOOM-Kindercoaching
Praktijk voor integratieve Kind- en Jeugdtherapie

Chantal Meijerink-Jacobs
Integratieve Kind- en Jeugdtherapeut en Kids-Skills Ambassadeur
Kamperfoelie 16
3904 LP Veenendaal


K.v.k. nummer: 30243036
AGB-code zorgverlener: 90-040058

   

AVG:

In mijn praktijk zal vanaf 25-5-2018 gewerkt worden met de nieuwe AVG wetgeving. Zo is er een Privacypolicy en verwerkingsovereenkomst mbt deze site.  Een privacy reglement voor praktijk en website en wordt de cliënt in de behandelovereenkomst en de algemene voorwaarden gevraagd toestemming te geven voor het gebruik maken van zijn/haar gegevens ten gunste van het therapeutische verloop. 

Vanaf juli 2013 wordt er in mijn praktijk met de meldcode huiselijk geweld gewerkt.
Deze is ter inzage in de praktijk aanwezig.

Mijn praktijk is bereikbaar per trap. In mijn praktijk is een wachtruimte aanwezig.

Terug naar boven